Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.06. 2025
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vídeňský štrúdl

fotka Vídeňský štrúdl
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vídeňský štrúdl:

250 g hladké mouky  | 1 vejce  | 100 g vlažné vody  | 20 g oleje  | Náplň  | 100 g strouhanky  | 50 g másla  | 170 g rozinek  | 10 g citronové šťávy  | 1,1kg jablek  | 140 g skořicového cukru

Postup přípravy receptu Vídeňský štrúdl:

Smícháme ingredience a špetku soli a těsto vypracujeme tak, až se přestane lepit na podložku i na ruce. Kouli těsta potřeme rostlinným olejem a necháme 1/2 hodiny odpočívat.
Strouhanku a máslo osmažíme na pánvi dozlatova a nakrájíme jablka na plátky. Těsto vyválíme na pomoučeném lněném ubrusu a pomocí hřbetu rukou vytáhneme do tenka.
Na vytažené těsto rozprostřeme náplň a pomocí ubrusu zavineme. Odkrojíme okraje a pečeme při 190 stupních dozlatova. Upečený štrúdl potřeme máslem.


Fotky receptu Vídeňský štrúdl:

Vídeňský štrúdl
Vídeňský štrúdl
Vídeňský štrúdl
Vídeňský štrúdl
Fotky vložil: hlouskova 
Hodnocení receptu Vídeňský štrúdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !