Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vídenští pstruzi

fotka Vídenští pstruzi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vídenští pstruzi:

200 g másla  |  pepř  |  sůl  | 200 g hladké mouky  | 200 g mandlí  | 4 pstruzi  |  koriandr  |  citron

Postup přípravy receptu Vídenští pstruzi:

Pstruhy důkladně pod studenou tekoucí vodou omyjeme.

Pak je prosolíme, opepříme (ze všech stran) a obalíme je v mouce. Opečeme je na másle, přendáme na servírovací tác, zakryjeme a na vypečenám tuku opražíme oloupané a nasekané mandle.

Pstruhy s nimi zasypeme, ozdobíme krájeným citrónem a snítky koriandru.


Fotky receptu Vídenští pstruzi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vídenští pstruzi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !