Použité suroviny receptu Vietnamská kuřecí nudlová polévka:
500 g kuřecí prsa na kostky
| 1 litr kuřecího vývaru
| 1 lžičku strouhaného zázvoru
| 350 g rýžových nudlí
| 50 g zelených fazolek
| 60g cibule na plátky
| 1 lžičku sekané čerstvé bazalky
| 1 lžičku sekaného čerstvého koriandru
| 1 lžičku sekané čerstvé máty
| 1 ks na nudličky nakrájené chilli papričky
Postup přípravy receptu Vietnamská kuřecí nudlová polévka:
Ve woku opečeme kostky kuřecího masa se zázvorem - zalijeme vývarem necháme vařit asi 7 minut. Přidáme sušené nudle, fazolky a cibuli plátky a zavaříme. Dochutíme solí a přidáme čerstvou sekanou jarní cibuli, bylinky a na konec dle chuti čerstvou feferonkou.
Fotky receptu Vietnamská kuřecí nudlová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!