Použité suroviny receptu Vietnamské restované nudle:
250 g pšeničných vaječných nudlí
| 2 lžíce sójové omáčky
| 1 lžíce grilovacího koření
| 1 lžíce vegety
| 1 lžíce oleje
| olej na smažení
| voda
Postup přípravy receptu Vietnamské restované nudle:
Nudle hodíme do vařící vody a vaříme 2 minuty. Pak je scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme důkladně oschnout. Nudle promastíme olejem a za stálého míchání a čechrání je zprudka restujeme 2–3 minuty na malém množství horkého oleje. Dochutíme vegetou, grilovacím kořením a sojovou omáčkou a na horké pánvi znovu promícháme, aby se nám koření dostalo do všech vrstev nudlí. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k masům.
Fotky receptu Vietnamské restované nudle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Kdyby jsi tento recept dal(a) vietnamci, tak by ti usekl obě ruce.
Za prvé, vietnamská kuchyně nepoužívá sojovou omáčku, ale rybí, za druhé vegeta a grilovací koření, to už snad nepotřebuje komentář.... Tento pokrm je zralý na šmakuládu roku.....
polepši se.