Vložil: | Tmkova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vinná klobása v trojobalu :
3/4 kg vinné klobásy
| sůl
| trojobal
| bramorová kaše, zelí
Postup přípravy receptu Vinná klobása v trojobalu :
Vinnou klobásu rozdělíme na díly asi 25 cm dlouhé. Každý z nich zamotáme do tvaru šnečka a napíchneme na zašpičatělou špejli nebo kovovou jehlu na špízy.
„Šneky“ z klobásy obalíme v hladké mouce, potom v rozkvedlaném vajíčku, nakonec ve strouhance. Obalené je smažíme na másle, či oleji, z obou stran, dokud není obal ze strouhanky růžový a křupavý.
Vinnou klobásu v trojobalu podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory. Můžeme doplnit i uvařeným kysaným zelím.
Fotky receptu Vinná klobása v trojobalu :
Fotky vložil: MichelePrg,LENČA611,Tomovix