Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.09. 2024
Dnes má svátek Václav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vinná klobása v trojobalu

fotka Vinná klobása v trojobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vinná klobása v trojobalu :

3/4 kg vinné klobásy  |  sůl  |  trojobal  |  bramorová kaše, zelí

Postup přípravy receptu Vinná klobása v trojobalu :

Vinnou klobásu rozdělíme na díly asi 25 cm dlouhé. Každý z nich zamotáme do tvaru šnečka a napíchneme na zašpičatělou špejli nebo kovovou jehlu na špízy.

„Šneky“ z klobásy obalíme v hladké mouce, potom v rozkvedlaném vajíčku, nakonec ve strouhance. Obalené je smažíme na másle, či oleji, z obou stran, dokud není obal ze strouhanky růžový a křupavý.

Vinnou klobásu v trojobalu podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory. Můžeme doplnit i uvařeným kysaným zelím.



Fotky receptu Vinná klobása v trojobalu :

Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Vinná klobása v trojobalu
Fotky vložil: MichelePrg,LENČA611,Tomovix 
Hodnocení receptu Vinná klobása v trojobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !