Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vinné klobásy grilované se zeleninou

fotka Vinné klobásy grilované se zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou:

800 g vinné klobásy  | 2 ks červené cibule  | 1 ks žlutá paprika  |  strouhaný křen  | 3 ks jarní cibulky  |  čerstvá zelenina na ozdobení

Postup přípravy receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou:

Vinnou klobásu omyjeme a osušíme. Zaškrcením ji rozdělíme na 8 menších částí. Každý kousek klobásy svineme do tvaru šneka a upevníme párátky. Papriku očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Cibulky očistíme a překrájíme na delší špalíčky. Na kovové jehly nebo navlhčené dřevěné špejle napíchneme po dvou svinutých klobáskách. Proložíme je kousky papriky, cibule a cibulky. Špízy z vinné klobásy opékáme na dobře rozehřátém grilu z obou stran dozlatova (z každé asi 4 minuty).
Podáváme s čerstvě nastrouhaným křenem, čerstvou zeleninou a rozpečeným pečivem.



Fotky receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !