Použité suroviny receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou:
800 g vinné klobásy
| 2 ks červené cibule
| 1 ks žlutá paprika
| strouhaný křen
| 3 ks jarní cibulky
| čerstvá zelenina na ozdobení
Postup přípravy receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou:
Vinnou klobásu omyjeme a osušíme. Zaškrcením ji rozdělíme na 8 menších částí. Každý kousek klobásy svineme do tvaru šneka a upevníme párátky. Papriku očistíme a nakrájíme na větší kostičky. Cibule oloupeme a rozčtvrtíme. Cibulky očistíme a překrájíme na delší špalíčky. Na kovové jehly nebo navlhčené dřevěné špejle napíchneme po dvou svinutých klobáskách. Proložíme je kousky papriky, cibule a cibulky. Špízy z vinné klobásy opékáme na dobře rozehřátém grilu z obou stran dozlatova (z každé asi 4 minuty).
Podáváme s čerstvě nastrouhaným křenem, čerstvou zeleninou a rozpečeným pečivem.
Fotky receptu Vinné klobásy grilované se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!