Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlašimský řízek

fotka Vlašimský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vlašimský řízek:

500 g libového vepřového bůčku  | 100 g strouhané nivy  | 1 vejce  | 1 sklenka svařeného mléka  | špetka soli  | trochu hladké mouky a oleje

Postup přípravy receptu Vlašimský řízek:

Bůček bez kosti a kůže umeleme, osolíme, přidáme strouhanou nivu, vejce, zalijeme mlékem a rozmícháme. Směs vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladničce. Poté lžící nabereme porci, na pomoučeném prkénku zploštíme na tvar řízku a obalíme v hladké mouce a usmažíme dozlatova. Smažíme pomalu, aby se maso dobře propeklo. Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Vlašimský řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vlašimský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !