Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vodníkův talíř

fotka Vodníkův talíř
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vodníkův talíř:

300 g mraženého filé z lososa  |  lžička maggi harmonie chuti  | 1 celer  | 2 paprikové lusky  |  cuketa  |  cibule  |  stroužek česneku  |  lžíce rostlinného oleje  |  kostka maggi bylinek bylinky bazalka a tymián  | 200 ml vody  |  sáček maggi rajské omáčky  | 2 lžíce zakysané smetany  | 1/2 svazku kopru

Postup přípravy receptu Vodníkův talíř:

Filé z lososa necháme rozmrazit a posypeme MAGGI Harmonií chuti.
Očistíme celer a paprikové lusky, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cuketu omyjeme a spolu s cibulí nakrájíme na kolečka. Stroužek česneku oloupeme a rozmačkáme.

Zeleninu dusíme v oleji 10 minut. Okořeníme MAGGI Bylinkami bazalka - tymián, přidáme vodu, vmícháme MAGGI Rajskou omáčku a uvedeme do varu.

Do této směsi vložíme filé a na mírném ohni necháme cca 10 minut dovařit.

Do omáčky vmícháme zakysanou smetanu. Kopr omyjeme, nasekáme a posypeme jím rybu.


Fotky receptu Vodníkův talíř:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vodníkův talíř
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !