Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Voňavé vepřové maso

fotka Voňavé vepřové maso
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Voňavé vepřové maso:

1 kg tučného vepřového od kosti  |  jarní cibulky  |  sójové omáčky  | 3 ks skořicové kůry  | 1 ks špalíček zázvoru  | 1 lžička anýzových semínek  | 8 ks hřebíčků  |  sůl

Postup přípravy receptu Voňavé vepřové maso:

Vepřové maso nakrájíme na deseti centimetrové proužky. Do velkého hrnce s jedním litrem vody dáme vařit všechny přísady kromě cibulku. Když začne voda vřít, přidáme do ní maso i s cibulkou a udržujeme asi dvě hodiny ve varu. Stále přiléváme vodu, aby se maso nepřipálilo. Potom maso vyjmeme a nakrájíme na čtverečky. Maso se podává bez tekutiny, ve které se vařilo.



Fotky receptu Voňavé vepřové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Voňavé vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !