Postup přípravy receptu Voňavý králíček:
Vykostěná králičí stehýnka opatláme olejem, dijonskou hořčicí, osolíme, opepříme, do každého zamotáme rozmarýnku a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Vložíme do vhodné misky, přikryjeme a necháme v lednici do druhého dne odležet.
Druhý den vše vložíme nejlépe do malého pekáčku z varného skla, nepatrně podlejeme a dáme přikryté péct. Když je králík poloměkký, přidáme na malé špalíčky nakrájený uzený bůček, vyjmeme rozmarýnku a dáme zpět do trouby. Chvílemi kontrolujeme, podle potřeby podléváme troškou vařící vody a seškrabáváme do šťávičky výpečky ze stěn pekáčku. Když je vše měkké, odklopíme a dále znovu do trouby, aby se udělala na mase kůrčička.
Králičí stehýnka a špalíčky bůčku naaranžujeme na talíře, naposledy do šťávičky seškrábneme výpečky, zredukujeme na hustý sosík, kterým přelejeme porce.