Použité suroviny receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou:
350 g vřeten
| 2 balení tuňáka Rio Mare s rajčaty a bazalkou
| 250 g mozzarely
| bazalka
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou:
Uvařte těstoviny v dostatečném množství osolené vody. Mezitím okapaný sýr mozzarella nakrájejte na kostečky. Okapané a uvařené těstoviny „al dente“ dejte do mísy a smíchejte je s mozzarellou a tuňákem na těstoviny s rajčaty a bazalkou. Dle chuti přidejte sůl, pepř a čerstvou bazalku. Poté nechte vše na pár minut zapéct v rozehřáté troubě a můžete podávat.
Fotky receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!