Použité suroviny receptu Výborná broskvová bublanina:
6 vajec
| 240 g moučkového cukru
| 200 g másla
| 8 lžic mléka
| 300 g polohrubé mouky
| 1/2 balíčku citrónová kůra
| dle chuti: skořicový cukr
| dle potřeby: broskve ( čerstvé nebo kompotované)
Postup přípravy receptu Výborná broskvová bublanina:
Žloutky utřeme s máslem a moučkovým cukrem do pěny, přidáme vlahé mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva, citrónovou kůrou a kakao a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu, poklademe pokrájenými broskvemi a pečeme ve vyhřáté troubě dorůžova. Hotovou bublaninu necháme vychladnout a potom posypeme skořicovým cukrem.