Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Výtečný rýžový pilaf

fotka Výtečný rýžový pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Výtečný rýžový pilaf:

300 g rýže  | 700 ml vody  | 4 ks hřebíčků  | 3 lžíce mandlí  | 4 lžíce másla  | 1 lžíce cukru krupice  | kousek celé skořice  | 5 ks kardamomů  | 1 lžička mletého zázvoru  | špetka soli

Postup přípravy receptu Výtečný rýžový pilaf:

V hrnci si rozpustíme 2 lžíce másla, přidáme rýži, skořici, hřebíčky, kardamom, na plátky nakrájené mandle, cukr, osolíme a za stálého míchání na mírném ohni opékáme asi 10 minut. Poté přilijeme zbývající rozpuštěné máslo a prohřejeme. Rýži zalijeme vodou asi 3 cm nad povrch, uvedeme k varu, dusíme, až se tekutina vsákne. Poté ji smícháme s rozpuštěným zázvorem, odstraníme celé koření a podáváme.


Fotky receptu Výtečný rýžový pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Výtečný rýžový pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !