Použité suroviny receptu Vývar se zeleninou a jáhlami:
vývar (z masa nebo kostí, v případě nouze i z kostky)
| zelenina (jakákoliv co najdem na zahrádce)
| jáhly (asi 1 vrchovatá lžíce na 1 l polévky)
| sůl
| majoránka
| všechno v množství přiměřeně
Postup přípravy receptu Vývar se zeleninou a jáhlami:
Do vývaru vložíme zeleninu, přivedeme k varu, přidáme jáhly a 10 - 15 minut společně vaříme (do uvaření jahel). Nakonec můžeme podle potřeby dosolit, případně okořenit majoránkou nebo jiným oblíbeným kořením. Máme-li, můžeme přidat nadrobno nakrájené maso z vývaru. Na talířích posypeme zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Fotky receptu Vývar se zeleninou a jáhlami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!