Vložil: | Natural |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Vývar z hovězího masa a kostí:
100-500 g hovězího masa
| 200-300 g hovězích kostí
| asi 2 l vody
| 1 kousek mrkve, celeru, petržele, kapusty a cibule
| dle chuti: sůl
| 2 zrnka koření
| 1 zrnko nového koření
| dle chuti: nať libečku nebo celeru
Postup přípravy receptu Vývar z hovězího masa a kostí:
Kosti opláchneme, znečištěná místa oškrábeme nožem, kosti opět opláchneme, zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu a přidáme maso, sůl, pepř, nové koření, nať libečku nebo celeru a vaříme stejně jako vývar z masa. Aby vývar při použití morkových kostí nebyl příliš mastný, morek ze syrových kostí předem vyjmeme.
Fotky receptu Vývar z hovězího masa a kostí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!