Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Žáby zadělávané:
500 g žab
| 4 lžíce sádla
| 2 cibule
| 2 lžíce žlutého vína
| 2 lžíce sójové omáčky
| 1 špetka sůl, Wei-su, cukr
| 1 šálek vývaru
| spařený špenát, bambusové výhonky,
Postup přípravy receptu Žáby zadělávané:
Z žab odstraníme kůži a hlavu a vypereme ve studené vodě. Maso nakrájíme na menší kousky, zahřejeme 4 lžíce sádla, přidáme cibuli, máčený zázvor a prudce restujeme. Přilijeme 2 lžíce sójové omáčky, sůl, šálek vývaru, bambusové výhonky, špenát, zamícháme a dusíme. Potom zvýšíme teplotu a přidáme špetku cukru, Wei-su, sůl, zamícháme a zahustíme máčeným škrobem.
Fotky receptu Žáby zadělávané:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!