Použité suroviny receptu Zadělávaná rybí polévka s hrachem:
400-500 g odřezků, mlíčí a jiker
| 1 l vody
| sůl
| 70 g kořenové zeleniny
| pepř
| 200 g vařeného hrachu
| petrželka
| 2 ks žemle
Postup přípravy receptu Zadělávaná rybí polévka s hrachem:
Z rybích odřezků, vody a soli si připravíme vývar. Mlíčí a jikry opereme a pokrájíme, uvařený hrách prolisujeme a obojí přidáme do vývaru. Podle potřeby přisolíme, opepříme a 15 min. povaříme. Hotovou zadělávanou rybí polévku rozšleháme metlou. Zdobíme petrželkou a osmaženou žemlí.
Fotky receptu Zadělávaná rybí polévka s hrachem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!