Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zadělávané jehně

fotka Zadělávané jehně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zadělávané jehně:

800 g masa z jehněte  | 50 g másla  | 0,5 l vývaru  | 0,1 l bílého vína  |  sůl, pepř  | 2 lžičky hladké mouky  |  citronová kůra

Postup přípravy receptu Zadělávané jehně:

Očištěné jehněčí maso nakrájíme na větší kousky. V rendlíku rozpustíme 40 g másla a opečeme na něm kousky masa. V hrnku necháme povařit vývar s vínem a přidáme trochu soli a pepře. Tekutinu nalijeme na opečené jehně, přidáme zbytek másla a necháme vařit do měkka. Před podáváním přidáme do omáčky trochu nastrouhané citronové kůry.


Fotky receptu Zadělávané jehně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávané jehně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !