Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zadělávané jehně:
800 g masa z jehněte
| 50 g másla
| 0,5 l vývaru
| 0,1 l bílého vína
| sůl, pepř
| 2 lžičky hladké mouky
| citronová kůra
Postup přípravy receptu Zadělávané jehně:
Očištěné jehněčí maso nakrájíme na větší kousky. V rendlíku rozpustíme 40 g másla a opečeme na něm kousky masa. V hrnku necháme povařit vývar s vínem a přidáme trochu soli a pepře. Tekutinu nalijeme na opečené jehně, přidáme zbytek másla a necháme vařit do měkka. Před podáváním přidáme do omáčky trochu nastrouhané citronové kůry.
Fotky receptu Zadělávané jehně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!