Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.10. 2025
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zadělávaný pastinák po německu

fotka Zadělávaný pastinák po německu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zadělávaný pastinák po německu:

600 g pastiňáku  | 20 g másla  | 15 g hladké mouky  | 2 dl mléka  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Zadělávaný pastinák po německu:

Očištěný pastinák nakrájíme na kolečka nebo na nudličky, krátce osmahneme na rozehřátém tuku, podlijeme trochou vody a podusíme. Po chvilce jej zaprášíme moukou, osolíme, zalijeme mlékem a dusíme doměkka. Do hotového pokrmu přidáme drobně posekanou petrželku.




Fotky receptu Zadělávaný pastinák po německu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávaný pastinák po německu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato