Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí pečínka

fotka Zaječí pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zaječí pečínka:

1 ks zadní půlky zajíce  | 400 g čerstvých hub  | 100 g slaniny  | 2 dl kysané smetany  | 3 dl bílého vína  | 6 lžic oleje  | 1 lžíce hladké mouky  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle chuti: petrželka

Postup přípravy receptu Zaječí pečínka:

Odblaněného zajíce protkneme klínky slaniny, osolíme, dáme na rozehřátý olej a pečeme (200 °C) v zakrytém pekáči. Po chvilce poprášíme hladkou moukou, za okamžik obrátíme, podlijeme vínem a pečeme dále.
Při dopékání přidáme čerstvé pokrájené houby, na jemno nasekanou petrželku. Osolíme, opepříme a pečeme za občasného přelévání šťávou doměkka. Maso pokrájíme na porce, do šťávy nalijeme smetanu a za stálého míchání přivedeme do varu. Při podávání ji nalijeme na maso.



Fotky receptu Zaječí pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !