Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc dušený po francouzsku

fotka Zajíc dušený po francouzsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zajíc dušený po francouzsku:

1 ks zaječí zadek  | 120 g slaniny  | 30 g másla  | 2 ks cibule  |  sůl  |  pepř  | 1/4 l bílého vína  | 1/8 - 1/4 l vývar z masa  | 3-5 ks žampiónů  | 1 ks bobkový list  |  tymián  | 3 kuličky nové koření  | 3 kuličky pepře  |  mouka

Postup přípravy receptu Zajíc dušený po francouzsku:

Zadek nasekáme na kousky a protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu, máslo a cibuli, necháme zežloutnout. Na to vložíme porce masa a opečeme. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vývarem. Přidáme nakrájené žampióny a zajíce po francouzsku dusíme do měkka.


Fotky receptu Zajíc dušený po francouzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc dušený po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles