Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc dušený po francouzsku

fotka Zajíc dušený po francouzsku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zajíc dušený po francouzsku:

1 ks zaječí zadek  | 120 g slaniny  | 30 g másla  | 2 ks cibule  |  sůl  |  pepř  | 1/4 l bílého vína  | 1/8 - 1/4 l vývar z masa  | 3-5 ks žampiónů  | 1 ks bobkový list  |  tymián  | 3 kuličky nové koření  | 3 kuličky pepře  |  mouka

Postup přípravy receptu Zajíc dušený po francouzsku:

Zadek nasekáme na kousky a protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu, máslo a cibuli, necháme zežloutnout. Na to vložíme porce masa a opečeme. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vývarem. Přidáme nakrájené žampióny a zajíce po francouzsku dusíme do měkka.


Fotky receptu Zajíc dušený po francouzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc dušený po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles