Použité suroviny receptu Zajíc dušený po francouzsku:
1 ks zaječí zadek
| 120 g slaniny
| 30 g másla
| 2 ks cibule
| sůl
| pepř
| 1/4 l bílého vína
| 1/8 - 1/4 l vývar z masa
| 3-5 ks žampiónů
| 1 ks bobkový list
| tymián
| 3 kuličky nové koření
| 3 kuličky pepře
| mouka
Postup přípravy receptu Zajíc dušený po francouzsku:
Zadek nasekáme na kousky a protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu, máslo a cibuli, necháme zežloutnout. Na to vložíme porce masa a opečeme. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vývarem. Přidáme nakrájené žampióny a zajíce po francouzsku dusíme do měkka.
Fotky receptu Zajíc dušený po francouzsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!