Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc na víně a pepři

fotka Zajíc na víně a pepři
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zajíc na víně a pepři:

1,4 kg zaječích stehen  | 40 ml oleje  | 600 g zeleniny (cibule, mrkev, celer)  |  rajský protlak  |  mouka  | 1/4 l červeného vína  | 5 kuliček pepře  | 3 kuličky jalovce  | 1 bobkový list  |  vývar  | 1/2 lžíce hořčice  | 3 lžíce brusinkového kompotu

Postup přípravy receptu Zajíc na víně a pepři:

Zaječí maso nakrájejte na kousky a zprudka opečte v oleji. Pak vyndejte z pánvičky. Zeleninu nakrájenou na větší kostky krátce orestujte a také vyndejte. Do výpeku vmíchejte trochu protlaku, osmažte a zaprašte moukou. Vraťte zpět maso a zalijte vínem. Přidejte pepř, jalovec a bobkový list. Podlijte vývarem a nechte krátce povařit. Asi po 1 hodině vložte zpět zeleninu a duste. Jakmile bude maso měkké, vyndejte je i se zeleninou. Omáčku ochuťte hořčicí a brusinkovým kompotem. Při servírování omáčku přepasírujte přes maso a zeleninu.
Doporučená příloha: houskový knedlík


Fotky receptu Zajíc na víně a pepři:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc na víně a pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !