Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zámecké srnčí

fotka Zámecké srnčí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zámecké srnčí:

500 -600 g srnčí kýty bez kosti  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | na obalení hladká mouka  | 3 lžíce oleje  | 1 menší cibule  | 1 lžíce másla  | 200 g čerstvých hub  | 2-3 lžíce smetany  | několik kapek citronové šťávy  | trošku pažitky

Postup přípravy receptu Zámecké srnčí:

Z odblaněné srnčí kýty nakrájíme asi 12 medailonků. Zlehka je naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, máslo,osmahneme, přidáme na plátky nakrájené houby a dusíme doměkka. Potom přilijeme smetanu, prohřejeme, zakápneme citonovou šťávou a přidáme nadrobno nasekanou pažitku.


Fotky receptu Zámecké srnčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zámecké srnčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles