Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampionová paštika

fotka Žampionová paštika
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Žampionová paštika:

na 1 kg  | 500 g vepř. bůčku s kostí  | 350 g vepř. jater  | 200 g slaniny  | 133 g steril. žampiónů /bez nálevu/  | 100 ml mléka  | 60 g hl. mouky  | 32 g vajec  | 30 g cibule  | 15 g soli  | 10 g oleje na vymazání formy  | po 1 g papriky, kmínu a pepře

Postup přípravy receptu Žampionová paštika:

Vepřový bok vykostíme, zbavíme chrupavek a kůže, rozkrájíme a posolíme.
Očištěná a odblaněná játra jemně umeleme s cibulí světle osmaženou na části slaniny a přendáme je do kutru.
Přidáme jemně mleté předsolené maso, mletou slaninu, vejce a mleté koření.
Vše promícháme v kutru za postupného přidávání prosáté mouky a mléka.
Do dobře vymíchané hmoty přidáme překrájené žampiony a promíchanou směs naplníme do forem vymazaných olejem.
Dobře uzavřené formy vkládáme do vodní lázně a při teplotě 75-80 °C je táhneme po dobu 2 hodin.
Potom formy přendáme do studené lázně a po vychladnutí paštiku vyklopíme a balíme do hliníkové fólie.


Fotky receptu Žampionová paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampionová paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !