Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampióny plněné masovou směsí a sýrem

fotka Žampióny plněné masovou směsí a sýrem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žampióny plněné masovou směsí a sýrem:

6 velkých žampiónů  |  kousek másla (k vymazání zapékací formy)  | 1 velká cibule  | 1 lžíce olivového oleje  | 250 g mletého masa  | 3 lžíce rajského protlaku  |  sůl, pepř  | 100 g strouhaného ementálu  | 200 ml smetany  | 1 balení houbového koření

Postup přípravy receptu Žampióny plněné masovou směsí a sýrem:

Žampióny očistíme, odstraníme stonky, které nakrájíme na malé kousky. Ohnivzdornou zapékací mísu vymažeme máslem poklademe žampióny s otvorem po stonku nahoru. Cibuli nakrájíme nadrobno a opečeme společně s nakrájenými žampiónovými stonky a mletým masem. Rajský protlak ochutíme solí a pepřem. Pak touto směsí naplníme žampiónové klobouky, posypeme strouhaným sýrem. Smetanu smícháme s houbovým kořením a přelijeme přes plněné houby. Zapékáme ve vyhřáté troubě asi 15 minut.


Fotky receptu Žampióny plněné masovou směsí a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampióny plněné masovou směsí a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !