Postup přípravy receptu Žampiony s jehněčí nádivkou:
1. Gril rozpálíme. Máslo smícháme se 6 lžícemi hořčice, osolíme a opepříme. Papriku očistíme, vyřízneme semeník, omyjeme a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli najemno posekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme.
2. Okurku nakrájíme na kostičky. Žampiony otřeme vlhkou utěrkou, nohy odřízneme.
3. Mleté jehněčí prohněteme se sodovkou, vejcem, 1 lžící hořčice, česnekem, cibulí, okurkou a paprikou. Osolíme a opepříme.
4. Vlhkýma rukama vytvarujeme 8 malých kuliček, kterými vyplníme 8 žampionů. Zbylými kloboučky přikryjeme masovou směs jako pokličkou. Položíme na alobal pomazaný máslem a zabalíme. Grilujeme z každé strany 10 min.