Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem

fotka Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem:

dle potřeby a chuti brokolice  |  bešamel  |  parmazán  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem:

Brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka, dáme do zapékací misky, polijeme bešamelem a hojně posypeme parmazánem. Pečeme do růžova.


Fotky receptu Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem:

Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Zapečená brokolice s bešamelem a parmazánem
Fotky vložil: Vlamape,avalanche2,VendaD,cudovluc,vilka 
Hodnocení receptu Zapečená brokolice s bešamelem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !