Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená jehněčí žebírka

fotka Zapečená jehněčí žebírka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečená jehněčí žebírka:

8 ks jehněčích žebírek  | 2 lžíce oleje  | 20 g másla  | 1 ks cibule  | 1-2 ks vejce  | 100 g sýra  |  sůl  |  pepř  |  worcestrová omáčka  |  hladká mouka

Postup přípravy receptu Zapečená jehněčí žebírka:

Jehněčí žebírka částečně odkrojíme od kosti, po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Tuto směs naneseme na opečená žebírka a zapečeme pod grilem. Podáváme s bramborem a s nějakou zeleninou (rajčata, papriky, salátová okurka apod.)


Fotky receptu Zapečená jehněčí žebírka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená jehněčí žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda