Vložil: | saskijka |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečená krkovička s pivem:
400 g krkovičky
| 1/2 lžíce margarínu
| 2 cibule /plátky/
| 1/2 dl strouhanky
| 1/2 lžičky sojové omáčky
| 2 dl piva
| tymián
| 1 lžíce petrželky
| 1/2 lžičky maizeny
| 1/4 dl vody
| sůl
| pepř
| trocha cukru
| tuk na vymazání
Postup přípravy receptu Zapečená krkovička s pivem:
Maso opečte v tuku v hrnci do hněda. Vyjměte je, osolte a opepřete je. V hrnci restujte cibuli až je měkká, přimíchejte k ní strouhanku a sojovou omáčku. Maso vložte do vymazaného pekáče spolu s tymiánem, petrželkou a pivem. Povrch masa potřete cibulovou směsí. Pekáč zakryjte alufolií, dejte do trouby vyhřáté na 200 st. C a pečte ca. 75 minut. Upečené maso vyjměte z pekáče, šťávu odlejte do kastrolku a zahustěte maizenou rozmíchanou ve vodě. Dochuťte solí a evt. špetkou cukru.
Fotky receptu Zapečená krkovička s pivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!