Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená kuřecí dobrota

fotka Zapečená kuřecí dobrota
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapečená kuřecí dobrota:

1 kelímek sladká smetana  | 10 dkg eidam  | 7 ks brambory  | 3 lžíce tatarská omáčka  | 1 ks cibule  | 2 ks kuřecí prsa  | podle chuti: majoránka a sůl  | podle potřeby: máslo na vymazání

Postup přípravy receptu Zapečená kuřecí dobrota:


Střední brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka široká asi 3 - 4 mm a osolíme. Kuřecí prsíčka podle potřeby očistíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme majoránkou. Velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka nebo půlkolečka.

Do vymaštěné zapékací mísy vedle sebe naskládáme brambory a to jak na dno, tak na okraje. Na brambory naskládáme maso, které zasypeme pokrájenou cibulí. Čím víc, tím líp. Kuřecí dobrotu zakapeme tatarskou omáčkou a zalijeme sladkou smetanou. Na to všechno opět naskládáme brambory a dáme asi 40 minut péct do trouby rozehřáté na 180 °C. Těsně před upečením vše posypeme strouhaným sýrem.

Zapečenou kuřecí dobrotu podáváme ihned.




Fotky receptu Zapečená kuřecí dobrota:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená kuřecí dobrota
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !