Použité suroviny receptu Zapečená ryba po italsku:
600 g rybího filé
| citrónová šťáva
| 1 cibuli
| 400 g rajčat
| 100 g celeru
| 100 g čerstvých žampionů
| 75 g strouhaného sýra
| 50 ml bílého vína
| bylinky
| 800 g brambor
| 100 g másla
| 100 g brokolice
| česnek
Postup přípravy receptu Zapečená ryba po italsku:
Na másle orestujeme cibuli, strouček česneku, přidáme na plátky povařený celer, zblanšírovaná rajčata a čerstvé žampiony. Krátce podusíme s bílým vínem a bylinkami. Směs klademe do zapékací nádoby a jednotlivé porce filé sypeme sýrem a zapečeme. Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme nastrouhané vařené brambory /na hrubém struhadle/. Pečeme placky na mírném ohni. Při servisu klademe na talíř placku a na ní položíme porci zapečeného rybího filé. Doplníme vařenou brokolicí.
Fotky receptu Zapečená ryba po italsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!