Použité suroviny receptu Zapečená treska s jablkovým křenem:
800 g filé z tresky
| 60 g másla
| 200 g jablek
| 100 g křenu
| 200 ml zakysané smetany
| 1 lžíce vinného octa
| 1 špetka soli
| 1 špetka cukru
| 6 plátků sýra
Postup přípravy receptu Zapečená treska s jablkovým křenem:
Postup:
Filety smícháme s octem a solí a necháme 10 min. odpočinout.
Máslem vymastíme zapékací formu. Rybu osušíme a dáme vedle sebe do formy a potřeme zbylím máslem. Přikryjeme a vložíme do horké trouby tak na 20 min.
Smetanu smícháme s nastrouhaným křenem a jablky, okořeníme.
Směs dáme na rybu, na směs dáme plátkový sýr a necháme ještě 10 min zapékat. Podáváme s brambory na loupačku.
Fotky receptu Zapečená treska s jablkovým křenem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!