Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené brambory s vepřovým masem a párky

fotka Zapečené brambory s vepřovým masem a párky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečené brambory s vepřovým masem a párky:

6-8 brambor  | 20 dkg vepř. masa  | 20 dkg slaniny  | 2 párky nebo klobásy  | 2 cibule  | dle potřeby: olej  | dle chuti: koření, gyros nebo grilovací  | dle potřeby: alobal

Postup přípravy receptu Zapečené brambory s vepřovým masem a párky:

Do pekáčku dáme alobal tak, abychom pokrm mohli potom přikrýt. Alobal potřeme olejem, poklademe oloupanými a na tenko nakrájenými brambory, posypeme kořením, další vrstva bude maso nakrájené na kostky, opět trochu posypeme kořením a obložíme na kolečka pokrájenou cibulí. Opět dáme vrstvu brambor, posypeme kořením a obložíme angl. slaninou pokrájenou na proužky. Opět brambory, posypeme kořením, pokapeme olejem a zabalíme alobalem. Dáme do trouby a pečeme asi 30-45 minut při 200°C. Platí pro elektrickou troubu. Podáváme s zeleninovým salátem nebo i okurkou.


Fotky receptu Zapečené brambory s vepřovým masem a párky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené brambory s vepřovým masem a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !