Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené červené zelí se slaninou a hermelínem

fotka Zapečené červené zelí se slaninou a hermelínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Zapečené červené zelí se slaninou a hermelínem:

100 g angl. slaniny  | 1 malé červené zelí  | 4 pórky  | 1 hermelín  | 3 brambory  |  olej, sůl a pepř  | na podlévání voda  |  máslo a strouhanka

Postup přípravy receptu Zapečené červené zelí se slaninou a hermelínem:

Zelí rozeberte na jednotlivé listy. Povařte je asi 5 minut ve vodě. Vyjměte z vody, nechte vychladnout a nakrájejte na proužky. Bílou část pórku nakrájejte na kolečka. Na pánvičce nechte škvařit slaninu, přidejte pórek a zelí. Pak opatrně dochuťte solí, opepřete. Chvilku poduste a přidejte brambory, případně podlijte vodou. Zapékací misku vymažte máslem a strouhankou, vložte směs do zapékací misky a nahoru poklaďte hermelín zbavený kůrky. Zapékejte při 180 stupních C.



Fotky receptu Zapečené červené zelí se slaninou a hermelínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené červené zelí se slaninou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !