Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.12. 2024
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené cukety s mletým masem

fotka Zapečené cukety s mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Zapečené cukety s mletým masem:

4 ks menší cukety  | 250 g mletého masa  | 1 ks konzerva sekaných italských rajčat  | 3 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř  | 4 ks plátky sýru eidam

Postup přípravy receptu Zapečené cukety s mletým masem:

Mleté maso opečeme na olivovém oleji. K opečenému masu přidáme nasekaná rajčata, osolíme, opepříme a dusíme zvolna asi 25 minut. Cukety podélně rozřízneme, vydlabeme lžičkou a vložíme do pekáčku. Vydlabané dno lehce osolíme a opepříme. Vydlabanou dužinu nadrobno nakrájíme a přidáme k masu. Cukety naplníme připravenou hmotou (nemusíme nechávat chladnout). Na naplněné cukety položíme plátky sýru, zaklopíme horním dílem pekáčku nebo zakryjeme alobalem. Pečeme v předehřáté troubě 20-30 minut - dokud se na sýru nevytvoří zlatavé puchýřky. Zapečené cukety s mletým masem podáváme s bramborem nebo rýží.


Fotky receptu Zapečené cukety s mletým masem:

Zapečené cukety s mletým masem
Zapečené cukety s mletým masem
Fotky vložil: liddduska 
Hodnocení receptu Zapečené cukety s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !