Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené filé se špenátem

fotka Zapečené filé se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečené filé se špenátem:

2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 350 g mraženého špenátu  |  olivový olej  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek  | 500 g rajčat  | 500 g mraženého tresčího filé  | lžíce citrónové šťávy  | 1 lžička posekaného oregána  | 3 lžíce zakysané krémové smetany  | 125 g strouhaného sýra  |  máslo

Postup přípravy receptu Zapečené filé se špenátem:

Cibuli a česnek najemno nakrájíme a zesklovatíme na oleji. Přidáme mražený špenát, osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a dužinu nakrájíme na osminky. Rybí filé necháme rozmrazit, nahrubo je rozkrájíme, podle chuti osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.
Troubu předehřejeme na 200 °C. Do špenátu vmícháme oregáno, zakysanou smetanu a polovinu sýra a rajčat. Špenát a rybu vložíme do vymazané formy. Nahoru rozdělíme zbylá rajčata, sýr a kousky másla. Zapékáme asi 25 minut.


Fotky receptu Zapečené filé se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené filé se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !