Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené maso se zelím a klobásou

fotka Zapečené maso se zelím a klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené maso se zelím a klobásou:

4 vepřové kotlety bez kosti  | 4 klobásy  |  hořčice  |  hl. mouka  |  kyselé zelí  |  olej  |  čerstvé bylinky  |  bílé víno  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečené maso se zelím a klobásou:

Vepřové maso naklepeme, osolíme a opepříme, potřeme obě strany masa v plnotučné horčici, obalíme v hladké mouce a dáme do hrnce s rozpáleným tukem, aby se v masu zatáhly póry a následně pak v troubě zbytečně nevyschlo. Jakmile bude maso z obou dvou stran rychle osmahnuté (stačí po minutě po každé straně), tak si nachystáme pekáček, který potřeme trochou oleje nebo sádla, na to dáme zelí, bylinky a zalijeme to všechno troškou bílého vína a dáme kolem stran klobásy (a nahoru dáme osmahnuté maso. Pečeme zakryté alobalem, aby se to rychle nepřipeklo. Pečeme tak na 180 °C, cca 1 hodinu.


Fotky receptu Zapečené maso se zelím a klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené maso se zelím a klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !