Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený losos s žampionovou lučinou

fotka Zapečený losos s žampionovou lučinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Zapečený losos s žampionovou lučinou:

4 filety z lososa á 100 g  | 4 žampiony  | 2 Lučiny  | 1 cibulka  | 4 lžíce rostlinného oleje  |  sůl  |  mletý kmín

Postup přípravy receptu Zapečený losos s žampionovou lučinou:

Na dvou lžících oleje orestujeme drobně pokrájenou cibulku. Nacháme zesklovatět, přidáme plátky žampiónů, osolíme, přidáme kmín, orestujeme a přidáme Lučinu. Když je Lučina rozpuštěná, rozdělíme směs na filety lososa. Ty vložíme do pekáčku, který jsme vymazali zbývajícími dvěma lžícemi oleje a dáme zapéct přibližně na 20 minut do trouby vyhřáté na 180 stupňů Celsia. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninou.


Fotky receptu Zapečený losos s žampionovou lučinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený losos s žampionovou lučinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles