Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený mls

fotka Zapečený mls
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečený mls :

400 g masa (kuřecí nebo libové vepřové)  | 1 sklenice zeleniny Moravanka (nebo jiné pikantní),  |  máslo  | 250 ml smetany  |  sůl, pepř, olej na smažení  | cca 2 kg brambor

Postup přípravy receptu Zapečený mls :

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji osmažíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Zapékací pekáček vyložíme alobalem tak, abychom mohli po naplnění obsah uzavřít. Vyložený pekáček po dně poklademe plátky másla, nato dáme 1/2 brambor, dále osmahnuté maso, na ně vyklopíme obsah zeleniny i se šťávou (větší kousky pokrájíme) a navrch dáme zbytek brambor. Poklademe opět plátky másla a alobal dobře uzavřeme a pečeme. Asi po 25 min. zkontrolujeme, zda jsou brambory měkké a je-li tomu tak, odkryjeme alobal a pečeme do zhnědnutí brambor. Když brambory růžoví, tak obsah zalijeme šlehačkou a opatrně promícháme (pozor, aby se alobal neprotrhl). Necháme asi ještě 5-7 minut dopéct.



Fotky receptu Zapečený mls :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !