Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečený vepřový řízek s bramborem v alobalu:
1plátek vepřové kýty
| 1 klobása
| 1 cibule
| 2-3 brambory /syrové/
| 1-2 plátky angl. slaniny
| paprika sladká
| sůl
| pepř
| tuk
Postup přípravy receptu Zapečený vepřový řízek s bramborem v alobalu:
Na vymaštěný alobal položíme na kolečka nakrájené brambory, na ně dáme okořeněné maso, poklademe na kolečka nakrájeným párkem a zakončíme slaninou. Nezapomeneme posypat nakrájenou cibulí (na kolečka).
Alobal zaděláme a pečeme v mírné troubě asi 45 minut.
Maso se dá péct i venku v ohni - ale doporučuji zabalit do dvou vrstev alobalů, aby se vám alobal neprotrhl a šťáva nevytekla.
Fotky receptu Zapečený vepřový řízek s bramborem v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!