Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékané filé v tomatové omáčce s medem

fotka Zapékané filé v tomatové omáčce s medem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékané filé v tomatové omáčce s medem:

4 plátky rybího filé  | 6 cibulí  | 1 lžíce medu  | 300 ml raj. protlaku  | 1 lžíce sojové omáčky  | 1 lžíce worcesteru  |  oregano  |  pór  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Zapékané filé v tomatové omáčce s medem:

Do pekáčku dejte asi 2 lžíce oleje, zahřejte ho, přidejte med a nechte zkaramelizovat. K medu přidejte nakrájenou cibulku a restujte ji. Pak přidejte rajský protlak, 300 ml vody, sojovou a worcesterskou omáčku. Směs dobře promíchejte. Potom filé potřete olejem, opepřete, osolte, trošku posypte oreganem a rozložte do omáčky. Pečte v předehřáté troubě asi 25 minut.


Fotky receptu Zapékané filé v tomatové omáčce s medem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané filé v tomatové omáčce s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !