Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané kuřecí řízky s bramborami a mrkví

fotka Zapékané kuřecí řízky s bramborami a mrkví
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékané kuřecí řízky s bramborami a mrkví:

4 malé kuřecí řízky  | 0,5 kg brambor  | 5 ks mrkve  | 20 dkg tvrdého sýru  | 250 ml sladké smetany  |  sůl  | 3 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Zapékané kuřecí řízky s bramborami a mrkví:

Kuřecí řízky omyjeme, naklepeme, osolíme. Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na plátky asi 0,5 cm silné. Mrkev oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Zapékací misku vymažeme třemi lžícemi oleje. Na dno rozložíme brambory a mrkev, na to rozložíme kuřecí plátky, na ně poskládáme zbytek brambor a mrkve. Vše mírně osolíme. Sýr nastrouháme a zasypeme jím maso a brambory s mrkví. Zalijeme smetanou a dáme do vyhřáté trouby zapéct (asi na 200 C pečeme 40-50 minut).


Fotky receptu Zapékané kuřecí řízky s bramborami a mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané kuřecí řízky s bramborami a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles