Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.12. 2024
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané medailónky

fotka Zapékané medailónky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zapékané medailónky:

800 g krůtího masa  | 350 g anglické slaniny  | 100 ml červeného vína  |  šalvěj  | 2 lžičky kaparů  | 80 g strouhaného eidamu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapékané medailónky:

Maso nakrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Maso vložíme do pekáče, podlijeme červeným vínem, poklademe snítkami šalvěje nebo bazalky, zakapeme 2 lžičkami kaparů a posypeme strouhaným sýrem. Krátce zapečeme. Zapečené medailonky podáváme s různě upravenými brambory.


Fotky receptu Zapékané medailónky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané medailónky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !