Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané rybí filé

fotka Zapékané rybí filé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékané rybí filé:

600 g rybího filé  | 0,5 l mléka  |  sůl  |  pepř  |  olej  | 400 g bílého hlávkového zelí  | 2 ks červené papriky  | 2 ks žluté papriky  | 50 g prorostlé uzené slaniny  | 2 ks cibule  |  kmín  | 0,25 l zeleninového vývaru  | 150 g sýru gouda

Postup přípravy receptu Zapékané rybí filé:

Filé opláchneme a na několik hodin namočíme do mléka. Potom ho vyjmeme, opláchneme studenou vodou, osušíme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Očištěné zelí a papriky zbavené semen a nakrájíme na menší kousky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a osmažíme. Přidáme zeleninu, kmín, osolíme, opepříme, zalijeme polovinou vývaru a dusíme 30 minut. Filé a zeleninu vložíme do zapékací misky, podlijeme zbylým vývarem a posypeme strouhaným sýrem. Rybí filé vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 15 minut.


Fotky receptu Zapékané rybí filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané rybí filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !