Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaný candát

fotka Zapékaný candát
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékaný candát:

600 g candáta  |  sůl  |  olej  |  mletý bílý pepř  | 2 vejce  | 200 ml smetany na vaření  |  tvrdý sýr  |  zelená paprika  |  strouhanka  |  petrželová nať  |  rajče

Postup přípravy receptu Zapékaný candát:

Vykuchaného, očištěného a omytého candáta nakrájíme na porce, osolíme a narovnáme do vymazané zapékací mísy. Okořeníme bílým pepřem a zalijeme rozšlehanými vejci, která jsme smíchali se smetanou na vaření, strouhaným tvrdým sýrem a zelenou paprikou nakrájenou na malé kostky. Nakonec jemně posypeme strouhankou a vložíme do střeně vyhřáté trouby. Zapékáme tak dlouho, dokud maso nezměkne. Podáváme dochucené zelenou petrželovou natí, nakrájeným rejčetem a paprikou.


Fotky receptu Zapékaný candát:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaný candát
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !