Postup přípravy receptu Zastřené rybí filé s citrusovou omáčkou:
Poskládat rybu vedle sebe do velké pánve. Přidat víno, pepř, bobkový list, cibuli a dostatečně vody na přikrytí ryby. Velice pomalu vařit na středním ohni, až je ryba měkká. Opatrně vyjmout a usušit na ubrousku. Podávat s omáčkou.
Omáčka:
Okrouhat kůru z pomeranče krouhátkem na zeleninu (jenom oranžovou část ). Nakrájet kůru na dlouhé, tenké nudličky. Vymačkat štávu z pomeranče (potřebuje se 1/2 hrnku).
Do malého kastrolku dát cukr a zahřívat ho bez míchání, až se rozpustí a začne hnědnout. Přidat štávu a míchat až se karamel rozpustí.
Rozmíchat kukuřičnou moučku s trochou vody, přidat do cukrové části a rychle vařit na prudkém ohni za stálého míchání, až vše zhoustne. Sundat z ohně, přidat máslo, kůru a dobře promíchat.