![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indické čatní: Rajčata oloupeme a nakrájíme, zázvor, česnek a cibuli posekáme, kardamom rozdrtíme. Rajčata, usekané přísady, sůl a papriku za občasného míchání povaříme do měkka. Do zahoustlé masy přidáme ocet, cukr ... …více»
|
![]() |
30. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marmeláda z kiwi: Oloupané a nakrájené kiwi smícháme s cukrem a šťávou. Asi čtyři hodiny necháme stát. Pak za stálého míchání minutu povaříme a přidáme rozinky. Ještě horkou marmeládu z kiwi nalijeme do skleniček a dob ... …více»
|
![]() |
30. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jeřabinová marmeláda: Postup: jeřabiny s jednou lžící vody podusíme v zakrytém hrnci 15 minut. Přidáme polovinu cukru a pektogel, přivedeme znovu k varu, vsypeme i zbývající cukr a povaříme ještě 5 minut. Odstraníme koření ... …více»
|
![]() |
30. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řepa s křenem: Řepu omyjeme a uvaříme doměkka. Ještě teplou ji oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a promícháme se lžičkou mletého kmínu a nastrouhaným křenem.
Svaříme vodu s octem, cukrem a solí a necháme vychl ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džem z kiwi a banánů: Připravené ovoce nakrájíme na menší kousky nebo rozmixujeme a smícháme v hrnci s kyselinou citronovou. Cukr smícháme s Gelfixem a přimícháme k ovoci. Směs za stálého míchání přivedeme k varu a minimál ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybízová marmeláda : Červený rybíz i se stopkami vaříme 25 minut, propasírujeme, změříme množství šťávy, na 1 l šťávy přidáme 1 kg krystalového cukru a vaříme na slabém plameni 35 minut. Nalijeme do vymytých lahviček, uza ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hořčice z cukety: Cuketu nakrájíme na kostičky a přidáme všechny ingredience kromě hořčice. Vaříme do měkka. Necháme vychladnout, přidáme hořčici, rozmixujeme a plníme do malých skleniček. Hořčici z cukety sterilujeme ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí kečup: Opláchnutá rajčata pokrájíme, přidáme dávku soli, koření a rozdusíme na kaši za občasného míchání. Horkou kaši prolisujeme přes síto a za stálého míchání odpaříme do hustoty kečupu. Přidáme cukr a oce ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švestková klevera: Švestky s cukrem a octem přivedeme do varu a vaříme asi 25 minut. Po odstavení přidáme líh, rum a balíček petolu. Vychladlou, ale teplou švestkovou kleveru nalijeme do čistých sklenic, zavíčkujeme a d ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharský salát zavařený: Rajčata nakrájíme na měsíčky, okurky a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, papriky na nudličky a vše smícháme s ostatními přísadami. Vaříme na slabém plameni 8-10 minut. Horké ihned dáme do sklenic, uz ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |