Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččiny rychlokvašky

Babiččiny rychlokvašky
4. 10. 2007 Zavařování +++++-____
Příprava receptu Babiččiny rychlokvašky: Okurky očistíme, omyjeme a opláchneme. Propícháme je vidličkou, vložíme do nádoby, proložíme koprem, cibulkou a křenem, zalijeme horkým nálevem z Deka, přikryjeme a necháme do druhého dne uležet. Po 2 ... …více»

Smažené žampiony v nálevu

Smažené žampiony v nálevu
4. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Smažené žampiony v nálevu: Žampiony obalíme jako řízek. Cibuli nakrájíme na širší kolečka. Připravíme si nálev na okurky, nebo použijeme nálev z okurek, které jsme snědli. Žampiony dáme do sklenic, přidáme cibuli, zalejeme nále ... …více»

Zavařené ředkvičky

Zavařené ředkvičky
4. 10. 2007 Zavařování ++++______
Příprava receptu Zavařené ředkvičky: Ředkvičky omyjeme a spaříme vařící vodou. Ochladíme ve studené vodě a srovnáme do skleniček. Stranou svaříme vodu s octem a solí a horkým roztokem zalijeme ředkvičky. Sterilujeme 20 minut při teplotě ... …více»

Zavařování ovoce

Zavařování ovoce
3. 10. 2007 Zavařování +++++_____
Příprava receptu Zavařování ovoce: Do kastrolu dám potřebné množství vody a osladím, když se začne roztok vařit přidám ovoce. Pozor, jahody jen prohřát a zbytek asi tak 1 min. V druhém hrnci jsou připravené zahřáté sklenice. Vyndavám j ... …více»

Rajčatové čatní

Rajčatové čatní
3. 10. 2007 Zavařování ++++++++__
Příprava receptu Rajčatové čatní: Umytá rajčata, oloupaná jablka a cibuli pokrájíme a umeleme na masovém strojku. Zasypeme cukrem, kořením a necháme v chladu stát do druhého dne. Druhý den vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Před dok ... …více»
 

Kopr ve sladkokyselém nálevu

Kopr ve sladkokyselém nálevu
3. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Kopr ve sladkokyselém nálevu: Kopr opláchneme a necháme okapat. Pak jej nakrájíme nadrobno, vložíme do malých skleniček, zalijeme horkým nálevem, připraveným svařením vody, octa, soli a cukru, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut ... …více»

Česneková pasta s tukem

Česneková pasta s tukem
3. 10. 2007 Zavařování ++++++-___
Příprava receptu Česneková pasta s tukem: Česnek oloupeme, umeleme nebo rozmixujeme. Přidáme sůl, promícháme a spojíme s rozehřátým tekutým tukem. Důkladně promícháme, naplníme do skleniček, uzavřeme a česnekovou pastu uchováme v dolní části ... …více»

Chalupářská čalamáda

Chalupářská čalamáda
3. 10. 2007 Zavařování ++++-_____
Příprava receptu Chalupářská čalamáda: Zeleninu očistíme, pokrájíme nebo nastrouháme, zalijeme nálevem společně povaříme 10 min. Pak sběračkou naléváme do sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme 10 min. varem. Chalupářská čalamáda se podává jak ... …více»

Sterilované houby

Sterilované houby
3. 10. 2007 Zavařování +++++++___
Příprava receptu Sterilované houby: Očištěné houby pokrájíme na plátky a udusíme ve vlastní šťávě. Po odpaření vody přidáme tuk, osolíme a dodusíme doměkka. Směs plníme do menších lahviček, dobře zavřeme a sterilujeme 60 min. při teplot ... …více»

Rebarborová marmeláda

Rebarborová marmeláda
3. 10. 2007 Zavařování ++++++____
Příprava receptu Rebarborová marmeláda: Rebarboru nakrájíme na kostky, podlijeme malým množstvím vody a rozvaříme. Přidáme Pektogel nebo jiný želírovací prostředek, část cukru a povaříme podle návodu. Pak přidáme zbytek cukru a povaříme do ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !