![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččiny rychlokvašky: Okurky očistíme, omyjeme a opláchneme. Propícháme je vidličkou, vložíme do nádoby, proložíme koprem, cibulkou a křenem, zalijeme horkým nálevem z Deka, přikryjeme a necháme do druhého dne uležet. Po 2 ... …více»
|
![]() |
4. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené žampiony v nálevu: Žampiony obalíme jako řízek. Cibuli nakrájíme na širší kolečka. Připravíme si nálev na okurky, nebo použijeme nálev z okurek, které jsme snědli. Žampiony dáme do sklenic, přidáme cibuli, zalejeme nále ... …více»
|
![]() |
4. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zavařené ředkvičky: Ředkvičky omyjeme a spaříme vařící vodou. Ochladíme ve studené vodě a srovnáme do skleniček. Stranou svaříme vodu s octem a solí a horkým roztokem zalijeme ředkvičky. Sterilujeme 20 minut při teplotě ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zavařování ovoce: Do kastrolu dám potřebné množství vody a osladím, když se začne roztok vařit přidám ovoce. Pozor, jahody jen prohřát a zbytek asi tak 1 min. V druhém hrnci jsou připravené zahřáté sklenice. Vyndavám j ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajčatové čatní: Umytá rajčata, oloupaná jablka a cibuli pokrájíme a umeleme na masovém strojku. Zasypeme cukrem, kořením a necháme v chladu stát do druhého dne. Druhý den vaříme na mírném ohni do zhoustnutí. Před dok ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kopr ve sladkokyselém nálevu: Kopr opláchneme a necháme okapat. Pak jej nakrájíme nadrobno, vložíme do malých skleniček, zalijeme horkým nálevem, připraveným svařením vody, octa, soli a cukru, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česneková pasta s tukem: Česnek oloupeme, umeleme nebo rozmixujeme. Přidáme sůl, promícháme a spojíme s rozehřátým tekutým tukem. Důkladně promícháme, naplníme do skleniček, uzavřeme a česnekovou pastu uchováme v dolní části ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chalupářská čalamáda: Zeleninu očistíme, pokrájíme nebo nastrouháme, zalijeme nálevem společně povaříme 10 min. Pak sběračkou naléváme do sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme 10 min. varem. Chalupářská čalamáda se podává jak ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sterilované houby: Očištěné houby pokrájíme na plátky a udusíme ve vlastní šťávě. Po odpaření vody přidáme tuk, osolíme a dodusíme doměkka. Směs plníme do menších lahviček, dobře zavřeme a sterilujeme 60 min. při teplot ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Zavařování
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rebarborová marmeláda: Rebarboru nakrájíme na kostky, podlijeme malým množstvím vody a rozvaříme. Přidáme Pektogel nebo jiný želírovací prostředek, část cukru a povaříme podle návodu. Pak přidáme zbytek cukru a povaříme do ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |